DILO

Super isolatie? SF6 gas is reeds jaren het isolatiemedium bij uitstek voor toestellen van hoog- en middenspanning. Als gecertificeerd SF6 gas expert staat Eltech tot uw dienst voor de handling en analyse ter plaatse. Daarnaast hebben we een ruime expertise in het opvangen en opwerking van gebruikt SF6 gas tot het niveau van nieuw gas. Recovery waar u op kan rekenen!

Vooral gezien SF6 een extreem broeikasgas is vraagt dit een professionele benadering, wij gaan voor 0% emissie en engageren ons 100% ter bescherming van onze atmosfeer en leefomgeving.

Door de jaren heen bouwde Eltech een duurzame samenwerking op met het Duits bedrijf Dilo, wereldmarktleider voor SF6 gas technologie. Sterke SF6 gas oplossingen, kleppen en koppelingen die de perfecte connectie maken met het gas compartiment en een perfecte flow verzekeren, ... Eltech is erkend service center voor Dilo en biedt lokale ondersteuning voor België en Luxemburg. Duitse degelijkheid voor uw industriële site! 

Werken aan een groenere wereld, met DILO “One Vision Zero Emissions” staan we mee aan de wereldtop voor de ontwikkeling van de handling en analyse toestellen voor de alternatieve gassen zoals het C4 (NovecTM 4710) en C5 (NovecTM 5110), the furture is green !

Historisch gezien produceert DILO al sedert de jaren 60 van vorige eeuw kwalitatieve hogedruk koppelingen voor de industrie en centrales, dit aangevuld met ventielen en geconfectioneerde flexibles.

Vanuit zijn expertise ontwikkelde DILO lekkage meetkamers, dit om het jaarlijks verlies te kunnen bepalen van afgesloten SF6 gas, koelgas of andere gesloten systemen/compartimenten. Voor SF6 gas op basis van vacuum of atmosferisch kunnen we testkamers leveren van 50liter tot 20.000liter, voor Helium testkamers op maat van uw toepassing tot 1.300liter en lekkage ratio detectie van 1x10-11 mbar l/s. 

Een Dilo toestel kopen? Of staat er een tijdelijk project op de planning? Bij Eltech kan u machines niet alleen aankopen, maar ook voor een beperkte tijd huren, met of zonder personeel, we zijn uw partner.

SF6 gas handling, analyse en recovery voor uw project?

Volledig gamma van producten en diensten kan u terug vinden op de DILO webpagina: https://de.dilo.com/

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x