Siltec RVS draadkabelgoten.

SILTEC A/S werd opgericht in 1994 en ontwikkelt en produceert sindsdien kabelgoten en kabelgeleidingssystemen voor verschillende doeleinden. Waar SILTEC A/S vroeger voornamelijk gefocust op de Deense markt, maar heeft tegenwoordig een aanzienlijke export ontwikkeld naar verschillende landen, vooral in Europa, maar ook naar de Verenigde Staten.

We leveren we een grote selectie kabelgoten en geleidingssystemen voor verschillende doeleinden en industriën zoals de voedingsnijverheid, chemische industrie, energie en Off-shore, kortom overal waar de omgeving een extra uitdaging vormt.

Functionele RVS draadkabelgoten systemen van Siltec optimaliseren de functies van kabels en buizen. De roestvrijstalen draadkabelgoten hebben een open ontwerp om te voorkomen dat er bacteriën groeien en/of om de ophoping van stof tegen te gaan. Dit open ontwerp zorgt voor minder verhitting van de kabels en maakt dat ze makkelijk bereikbaar worden voor reiniging en warmteafvoer.

De Siltec RVS draadkabelgoten zijn naast hygiëne toepassingen eveneens uitermate geschikt voor corrosieve omgevingen zoals de chemische nijverheid, scheepsbouw of Off-Shore toepassingen. Gestructureerde bekabeling leggen in een kabelgoot van roestvrijstaal bied jaren van bedrijfszekerheid. Ontdek de specifieke verstevigde oplossingen voor zware belastingen of één van de andere door Siltec gepatenteerde systemen.

Een totaalconcept, tailormade uitwerken, tot in het kleinste detail ? Bij Eltech zijn we fan van het betere maatwerk. Wij analyseren uw technisch vraagstuk, selecteren de geschikte materialen en rollen een systeem uit dat werkt. Van breinbreker naar no brainer, nauwkeurig uitgedacht en tot in de puntjes uitgevoerd, volledig op maat, dat ligt vast!

Een expert die uw project mee uittekent?  Neem contact met ons op als u niet het gewenste product kunt vinden. Wij maken ook kabelgoten op maat.

wij begeleiden in de keuze voor de meest pragmatische kabelsysteem oplossing.

https://siltec.dk/uk/

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x