Over Eltech

Met jaren ervaring in de elektriciteitsindustrie richtte Daniel Distelmans in 2003 Eltech op. Zijn passie? Vermogen en elektriciteit. De perfecte basis voor een bloeiend bedrijf dat technische oplossingen biedt voor Netbeheerders en de industrie. Als expert op het niveau van SF6 gas technologie staat Daniel niet enkel in voor de verdeling en onderhoud van machines, maar deelt hij zijn kennis ook door het geven van opleidingen. Zo bent u zeker van klantgericht én up-to-date advies.

Maar ook in de voedingsnijverheid, de chemische industrie en Off-Shore wind energie is hem niet vreemd, naast de isolatie gas aktiviteiten bieden we een top programma aan RVS kabeldraadgoten geschikt voor de meest uitdagende omgevingen.

Eltech is partner en service center van DILO Armaturen und Anlagen en SILTEC voor België en Luxembrug,

Meten is weten, dat weet Daniel als geen ander. Met Eltech komt innovatief denkwerk voor hem dan ook op nummer 1. Plannen bestuderen, opties uittekenen, de juiste tools inzetten op de juiste plaats, … Met zijn expertise in consulting & engineering stapt hij mee in het verhaal van Netwerkbedrijven, aannemers van elektriciteits- en kabelwerken en de industrie. Samen de beste oplossing vinden waarin elke RVS draadkabelgoot, SF6/C4/C5 gas handlingmachine of analyse toestel als oplossing op maat van de klant kan worden aangeboden.


Expert gezocht voor uw project?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x